Kadertenten
Kadertenten

ItemKadertenten

Voor evenementen als feesten, openingen, tentoonstellingen en beurzen kunnen we u ook grotere tenten aanbieden, de Kadertenten. Wij beschikken over een aantal kadertenten. Deze tenten zijn geschikt bij gebruik bij alle weersomstandigheden, dus ook in de winter.
Met deze duurzame ruime tenten maakt u zeker een goede indruk bij uw klanten / genodigden.

De kadertenten Alu-Party en Monaco zijn geschikt voor zeer diverse doeleinden: privé-feesten, tuinfeesten, receptie, beurs of tentoonstelling maar ook evenementen als buurtfeesten, als showroom of als tent voor tijdelijke opslag. De tenten hebben een solide aluminium frame met witte dakzeilen en een vrije overspanning, zodat u geen last heeft van obstakels in de binnenruimte. De zijwanden worden ingehangen met dichte zeilen of een raam variant. 

De Alu-Party heeft een basis breedte van 10 meter en ook een lengte van 10 meter. In de lengte is de Alu-Party steeds met 5 meter te verlengen (10 x 15m, 10 x 20m …)


Tevens bestaat de mogelijkheid de Alu-Party, middels een bijbehorende goot, te koppelen aan de Pagode tent Athena en deze te gebruiken als entree, garderobe, bar of buffet.

De Monaco heeft ook een basisbreedte van 10 meter. De basislengte is 9 meter en is steeds te verlengen met 3 meter (10 x 12m, 10 x 15m, 10 x 18m …)

Kortom, deze representatieve tenten kunnen als accommodatie dienen voor iedereen die zich verzorgd wil presenteren!Kenmerken
  • Alle weersomstandigheden
  • Leverbaar met vloer
  • Kopppelbaar met goot